Close Menu

Fondsen

Aanvragen voor deze fondsen kunnen alleen via de hulpverlener of behandelaar van één van de zorgbedrijven van de Parnassia Groep intern via het PG portaal ingediend worden.

Fonds Noodhulp biedt Noodhulp aan de patiënten die in zorg zijn bij de Parnassia Groep. Er wordt hulp geboden in materiele zin.

AnneliesFonds maakt het mogelijk dat gezinnen een dagje uit kunnen

Studiefonds maakt het mogelijk dat, wanneer er geen financiële middelen zijn, een patiënt een beroepsgerichte studie kan volgen die de kansen op de arbeidsmarkt vergroot,

Sport4Health biedt patiënten de mogelijkheid om te sporten zowel individueel als in groepsverband conform het herstelgerichte werken van de Parnassia Groep.

Cultuurfonds stelt patiënten in staat om deel te nemen aan een culturele activiteit zoals museumbezoek of een schilderworkshop. De Paul Dekker Foundation is onderdeel van het Cultuur Fonds. De foundation is opgericht ter nagedachtenis van Paul Dekker.

Fonds Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, dat wordt ingezet voor het maken van dagtochten met mensen die psychische problemen hebben. Het project draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Om de Vrouwe Stien in de vaart te houden, is het Fonds Vrouwe Stien opgericht.