Close Menu

Parnassia Groep Sponsorfietstocht

Zondag 22 september wordt de tiende Parnassia Groep sponsor fietstocht gehouden.

Traditiegetrouw fietsen we voor het goede doel, namelijk het Annelies Fonds, onderdeel van Vrienden Parnassia Groep. Met de opbrengst  wordt het mogelijk gemaakt dat ouders, die bij de Parnassia Groep in zorg zijn, met hun kinderen in de zomervakantie een dag naar een attractiepark kunnen.

Ook dit jaar sluiten we aan bij een bestaande tocht van Tourrides, dit keer de Harbourtour.  Er zijn drie afstanden 75, 100 en 135 kilometer.

De dag is geheel verzorgd, de inschrijfkosten worden betaald door Parnassia Groep. We hebben eigen tafels waar we 's morgens verzamelen. Bij aankomst is er koffie en thee, de lunch en de pakketjes voor onderweg zijn ook verzorgd. De route is uitgepeild, na afloop drinken we gezamenlijk een drankje.Naast de al aanwezige bezemwagen hebben wij onze eigen bezemwagen speciaal voor de Parnassia Groep rijders.

Voor al dit moois verwachten we natuurlijk ook wat terug! Namelijk een ruime sponsorbijdrage zodat wij veel ouders met hun gezinnen, die dat zelf niet kunnen bekostigen, een fantastische dag uit kunnen bezorgen. De minimale sponsorbijdrage die we vragen is 1 euro per kilometer, meer mag natuurlijk altijd. Heeft u zin in een leuke sportieve dag met  collega’s en wilt u het Annelies Fonds sponsoren?  Schrijf u zich dan in via onderstaand formulier.

Naast medewerkers van Parnassia Groep zijn ook relaties van Parnassia Groep van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Heeft u nog vragen, stuur dan een mail of bel met 088-3577689.

 

 

Aanmeldformulier Sponsorfietstocht

Beste deelnemer,

Hier kunt u zich aanmelden voor de Parnassia Groep Sponsorfietstocht op 22 september aanstaande in Rotterdam, uw gegevens worden alleen gebruikt voor de aanmelding van de Sponsorfietstocht.

Met de opbrengst van deze tocht kunnen ouders en hun kinderen, die het zelf niet kunnen bekostigen, een dag naar een attractiepark in de zomervakantie. We vragen een minimale sponsorbijdragen van 1 euro per gefietste kilometer.

 

* Velden met een * zijn verplicht